1Iunie la Buşteni cu Bute şi Iftimoaie

  |  2.544 afișări

Toţi copiii din Buşteni şi-au sărbătorit ziua la Fun Park Kalinderu, alături de Lucian Bute şi Ionuţ Iftimoaie. Preţ de câteva ore, cei doi campioni s-au simţit la fel ca în copilărie, iar apoi i-au premiat împreună cu primarul Emanoil Savin şi cu fiica sa, Mădălina Savin, pe sportivii şi olimpicii de la şcolile şi liceele din oraş.

DSC_6589

Elevii care au obţinut rezultate deosebite la fazele judeţene şi naţionale ale concursurilor educaţionale au primit premii în valoare de 600 de lei pentru locul I, 500 lei pentru locul II, 400 lei pentru locul III şi 300 lei pentru menţiune. Tot de ziua lor, toţi copiii din Buşteni, atât elevii, cât şi cei cu vârsta de până la 3 ani, au primit din partea Primăriei Buşteni pachete cu dulciuri.

Lucian Bute şi Ionuţ Iftimoaie au răspuns la invitaţia primarului Emanoil Savin şi au fost alături de micuţii şi tinerii din staţiune. Lucian nu a venit singur la petrecerea copiilor din parcul de distracţii, ci însoţit de viitoarea sa soţie, Elena. Campionul nu prea a avut timp să stea alături de iubita sa pentru că a fost asaltat de admiratori. Răbdător, s-a pozat toată ziua cu micuţii şi a oferit autografe la foc continuu.

Cele două vedete s-au jucat cu baloane colorate şi s-au lăsat pictate pe faţă, în mijlocul copiilor. Dacă Lucian Bute a vrut să i se deseneze o inimoară roşie pe obraz, Ionuţ Iftimoaie a preferat un fulger.

Lucian Bute se va cununa civil săptămâna viitore la Buşteni, iar naş îi va fi chiar edilul staţiunii, Emanoil Savin. Vestea cea mare s-a răspândit repede, aşa Lucian a primit şi urări pentru marele eveniment.

DSC_6784

Lucian Bute: „Mi-am adus aminte de copilărie şi asta este un lucru frumos, extraordinar. Mi-a făcut o deosebită plăcere să fiu printre ei şi, o dată pe an, merită să ne simţim copii şi astăzi asta s-a întâmplat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *