Acțiune de ecologizare realizată de tineri voluntari în Bușteni

  |  2.395 afișări

În perioada 14-16 aprilie 2015, un grup de aproape 70 de tineri, cu vârste cuprinse între 11 și 37 ani, s-au implicat într-o acțiune de ecologizare în orașul Bușteni. Aceștia sunt din mai multe zone din țară: Botoșani, Prahova, Dâmbovița, Dolj, Buzău.

Tinerii au adunat deșeurile aruncate de persoane care n-au învățat încă să protejeze natura, au lucrat cu mult entuziasm și responsabilitate, au ecologizat drumul de la Silva spre Cascada Urlătoarea și Valea Cerbului.

Costurile legate de transport, masa, cazare, echipament, saci de colectare a deșeurilor au fost acoperite de către ASI România (Asociația pentru Suport și Inițiativa), Primăria Bușteni și Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea.

Proiectele TinSerV (Tineri în serviciul voluntar) se adresează oricărui tânăr care dorește să se implice voluntar în acțiuni sociale, proiecte de ecologizare și educative sau la reclădirea caselor distruse de calamități, ajutorarea persoanelor nevoiașe, igienizarea anumitor clădiri etc.

Acțiunea aceasta se desfășoară în paralel cu o alta în orașul Sinaia unde alți aproape 100 de tineri lucrează în diferite zone din oraș.

Ambele acțiuni din cele două orașe sunt coordonate de Vali Burduloi și Alin Vaduva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *