Anca Turcasiu si Mihai Constantinescu au cantat la Busteni pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de casatorie

  |  2.231 afișări

20 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost aniversate, de Bunavestire, la Bușteni de către primarul orașului, Emanoil Savin.

De asemenea, au fost sărbătorite și 31 de persoane văduve, dintre care numai doi bărbați. Surprins de diferența foarte mare, edilul-șef spune că “bărbații trebuie să devină mai cumpătați, astfel încât să fie cel puțin la fel de longevivi… ”

1

În cadrul evenimentului, organizat anual de Primăria orașului Bușteni, toți cei prezenți au primit diplome, flori și sume de bani. Astfel, fiecărui cuplu i-a fost oferită suma de 1000 de lei, iar celor văduvi 500 de lei.

2

Atmosfera a fost întreținută de cunoscuții interpreți de muzică ușoară Anca Țurcașiu și Mihai Constantinescu, iar meniul oferit invitaților a conținut exclusiv mâncare de post. Tortul imens a încheiat o zi perfectă, în care toți cei prezenți s-au simțit ca în tinerețe.

3

Acțiunea de sărbătorire a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie a fost inițiată încă din anul 2007, la propunerea primarului Emanoil Savin, atunci când au fost recompensate 135 de cupluri.  În toată această perioadă nu mai puțin de 312 cupluri și 484 de văduve și văduvi au primit premii în valoare totală de peste 550.000 de lei.

4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *