Aniversarea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, ajunsă la cea de-a viii-a ediție

  |  1.912 afișări

18 cupluri din Bușteni, care au împlinit sau urmează să împlinească anul acesta 50 de ani de căsătorie, au fost aniversate pe 28 martie 2014 la Cabana Gura Diham. Totodată, au fost răsplătite pentru fidelitate și 26 de persoane văduve, dintre care 24 de femei și numai doi bărbați care au reușit să atingă această vârstă.

Aniversarea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie - I

În cadrul evenimentului, sărbătoriții au primit din partea edilului-șef Emanoil Savin diplome de fidelitate, buchete cu flori și sume de bani – 1000 de lei pentru fiecare cuplu, și 500 de lei persoanele văduve.

Fidelitatea a fost răsplătită cu o petrecere pe cinste, alături de îndrăgitul interpret de muzică ușoară, Marcel Pavel. Tortul imens, pregătit special pentru sărbătoriți, a încheiat o zi perfectă.

Aniversarea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie - II

Acțiunea de sărbătorire a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie a fost inițiată încă din anul 2007, la propunerea primarului Emanoil Savin, atunci când au fost recompensate 135 de cupluri.  În toată această perioadă nu mai puțin de 330 cupluri și 510 văduve și văduvi (dintre care 458 femei și 52 bărbați) au primit premii în valoare totală de aproximativ 600.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *