Ca să se supere oamenii gravi, gravi şi să se bucure copii mici, mici

  |  1.379 afișări

Pe data de 06 decembrie 2013, de Sfântul Nicolae, copii din ciclul primar, întrucât au fost cuminţi şi au învăţat bine, au primit, în dar, de la Moş Nicolae spectacolul „Ca să se supere oamenii gravi, gravi şi să se bucure copii mici, mici”.

Darul a fost adus la Buşteni de Compania teatrală „Cişmeaua Roşie din Bucureşti” prin persoana actorilor Candid Stoica şi Constantin Duicu şi a artiştilor păpuşari care au mânuit, în ritm de muzică şi atmosferă de poveste, o serie de păpuşi şi marionete reprezentând muzicanţi, pinguini, zebre şi ursuleţi. Spectacolul a fost interactiv, copiii participând efectiv şi bucuroşi la realizarea poveştii de pe scenă.

Mos Nicolae

Printre mesagerii lui Moş Nicolae s-a numărat şi Primăria oraşului Buşteni care, la comanda Moşului, a aprins luminile de sărbătoare, Noua haină festivă a oraşului.

Toate acestea s-au făcut în cântec de fanfară, şi în atmosferă festivă creată de Ansamblul folcloric venit de la Câmpulung Muscel care a prezentat un program folcloric pe scena Amfiteatrului în aer liber din Parcul Central.

Şi cum Moş Nicolae nu vine niciodată cu măna goală, „copiilor mici,mici” le-a dăruit peste 200 de pachete cu dulciuri, iar „oamenilor gravi, gravi”, ceai fierbinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *