Campionii mondiali Alina Dumitru si Lucian Bute au sarbatorit la Busteni

  |  1.850 afișări

Adina Roșca, Cătălin Doinaș, Steliana Sima, Bambi, Rock Incorporation, D-Lema, Deepcentral, Vunk și Connect-R au făcut întreținut atmosfera sâmbătă la Domeniul Schiabil Kalinderu, de ”Zilele Orașului Bușteni”. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii și un show de lasere. A fost prezenți la sărbătoarea Bușteniului, campioana mondială la judo – Alina Dumitru și campionul mondial la box – Lucian Bute, ambii ”cetățeni de onoare” ai orașului Bușteni.

Campionii mondiali Alina Dumitru si Lucian Bute au sarbatorit la Busteni

Printre evenimentele organizate cu prilejul ”Zilelor Orașului Bușteni” s-a numărat și ”Cupa Orașului la Lupte Greco-Romane”, ediția a doua, la care au participat 7 cluburi sportive: CS Caraimanul Bușteni, CS Dinamo București, CS Steaua București, CS Transporturi Brașov, LPS Pitești, CS Țara Bârsei și CS Carpați Sinaia.

Sportivii legitimați la Clubul Caraimanul Bușteni au obținut 5 locuri I, din cele 10 categorii de vârstă.

Ceremonia de premiere a fost oficiată de Primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin, ”ajutat” de cei doi campioni Alina Dumitru și Lucian Bute, care au oferit diplome și medalii câștigătorilor.

Manifestările ocazionate de ”Serbările Orașului Bușteni” se vor încheia duminică, 16 februarie 2014, cu finala Cupei Orașului Bușteni la Fotbal în Sală. Tot duminică, la Pârtia Kalinderu, vor concerta Lol & Play, Manfellow, Antonia și Compact.

Concertul lui Alex Velea, care fusese programat tot duminică, a fost anulat, dată fiind imposibilitatea artistului de a sosi în timp util la Bușteni pentru susținerea spectacolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *