Cele mai frumoase recitaluri.Retrospectiva stagiunii muzicale de la Buşteni.

  |  1.562 afișări

Stagiunea muzicală de la Buşteni a luat fiinţă în februarie 2009 la iniţiativa directorului Casei de Cultura din Buşteni, domnul Constantin Spurcaciu şi a domnului profesor Marin Guşter şi cu sprijinul  Muzeului Naţional „George Enescu” din Bucureşti.

DSCN0843

De atunci s-a scris o poveste frumoasă, pe scena Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni  evoluând,  în recitaluri concertistice, mulţi artişti de primă mărime din ţară şi străinatate, care au interpretat, de multe ori, bijuterii ale muzicii clasice universale.

Începând cu data de sâmbătă, 20 aprilie 2013, orele 18.00, ne propunem să realizăm, periodic, o retrostectivă a acestor momente redate prin proiecţii audio/video pe ecran de ¾ m. din arhiva Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni.

Deschidem seria retrospectivelor cu „Anotimpurile” lui Antonio Vivaldi în versiunea camerală a  Cvintetului  „Artmusik” (Mioara Moroianu – vioaraI, Emil Stegar – vioara a II-a, Florin Matei – violoncel, Dan Joiţoiu – violoncel şi solist Marius Bâclea – vioară, recital care a avut loc pe data de 10 martie 2012.

Intrarea va fi liberă.

CENTRUL CULTURAL AUREL STROE - BUŞTENI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *