Circul Magic la Buşteni

  |  1.514 afișări

Circul Magic din Bucureşti

Vineri, 06 iunie 2014, Circul Magic din Bucureşti a susţinut două reprezentaţii cu spectacol de magie , iluzionism, levitaţie, mentalism şi prestidigitaţie. Spectacolul s fost interactiv, persoane din public participând efectiv la realizarea unor numere de magie.

De la Bach la Rachmaninov

Duminică, 08 iunie 2014, în cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni au avut loc două evenimente:

Pianista Coral Solomon din Canada

  • Dimineaţa, la ora 11.00 a avut loc un concert în cardul celei de a II-a părţi a proiectului muzical „Ambasadorii muzicii” (prima parte s-a desfăşurat anul trecut pe 27 octumbrie cu un concert vocal). De data aceasta a fost un concert instrumental susţinut de tineri pianişti şi violonişti de la Colegiile Naţionale „George Enescu” şi „Dinu Lipatti”. Ei au interpretat lucrări celebre ale unor compozitori tot la fel de celebri. Proiectul a fost realizat de Fundaţia Culturală „Remember Enescu”;
  • La ora 18.00 A avut loc recitalul „De la Bach la Rachmaninov” susţinut pe pianista Coral Solomon din Canada aflată într-un turneu prin România. Artista a încântat publicul prin virtuozitatea şi sensibilitatea cu care a interpretat lucrări din Bach, Beethoven şi Schumann.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *