Comisiile consiliului local

  |  4.643 afișări

Comisiile Consiliului Local al orasului Busteni

1. Comisia pentru programul de dezvoltare economico-sociala, buget-finante, administrarea domeniului public si privat al orasului, servicii, comert si turism:

 1. Chiritoiu Valentin;

 2. Moja Ion;

 3. Dobrea Mirela;

 4. Buricea Simona Daniela;

 5. Aldea Gheorghe.

2. Comisia pentru amenajarea teritoriului, urbanism, realizarea lucrarilor publice, conservarea monumentelor istorice si de arhitectura, atribuirea sau schimbarea de denumiri:

 1. Nae Savel;

 2. Bunea Cristian;

 3. Ivan Gheorghe;

 4. Gavrila Petre;

 5. Nemethi Norbert Janos.

3. Comisia pentru administratie publica locala, drepturile omului, problemele minoritatilor, juridica, disciplina, relatii cu cetatenii, apararea ordinii publice, invatamant, sanatate, familie, munca si protectie sociala, protectie copii, cultura, culte, sport, protectia mediului, ecologie:

 1. Arsene Ion;

 2. Ganea Daniela;

 3. Toma Emil;

 4. Anghel Dan.

Fiecare comisie de specialitate isi va alege, prin votul deschis al majoritatii consilierilor ce o compun, cate un presedinte si cate un secretar.

 

2 Responses to Comisiile consiliului local

 1. Buna ziua,

  Se poate sa imi oferiti o adresa de email sau un nr de tel. unde pot contacta comisia nr. 3, cea care se ocupa de „administratie publica locala, drepturile omului, problemele minoritatilor, juridica, disciplina, relatii cu cetatenii, apararea ordinii publice, invatamant, sanatate, familie, munca si protectie sociala, protectie copii, cultura, culte, sport, protectia mediului, ecologie”? va multumesc anticipat!

 2. Buna ziua,

  Va multumesc inca odata pentru raspunsul anterior. Am contactat consilierii locali din lista trimisa de dvs. si astept raspunsul acestora. Intre timp am realizat ca subiectul pentru care as dori sa obtin informatii este conex si cu activitatea comisiei nr. 1, respectiv cea care se ocupa de ” programul de dezvoltare economico-sociala, buget-finante, administrarea domeniului public si privat al orasului, servicii, comert si turism”. apelez la amabilitatea dvs inca odata rugandu-va sa ma puneti in contact si cu acestia -- va multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *