Comunicare investire dl. CORBU Laurențiu Mircea pe funcția de Primar al Orașului Bușteni

  |  407 afișări

Din data de 26 octombrie 2020, orasul-statiune Busteni are un nou primar. In urma alegerilor din 27 septembrie, candidatul filialei PNL Busteni, Mircea Laurentiu CORBU, a castigat postul de PRIMAR pentru mandatul 2020 – 2024.

DECLARATIA postata pe contul oficial de Facebook:

„Momentul 0 al schimbării.
Momentul 0 al unei conduceri pentru Bușteni.
Momentul 0 al unui start spre normalizare.

Dragii mei, astăzi vreau să celebrez alături de voi învestirea mea oficială în funcția de Primar al orașului nostru drag. Pe lângă membrii familiei mele, astăzi i-am avut alături pe Prefectul Județului Prahova, domnul Cristian Ionescu, și pe domnul deputat Mircea Roșca, care au asistat la ceremonia desfășurată în cadrul Primăriei Bușteni.

Împreună cu echipa de consilieri am promis, în fața lui Dumnezeu și în fața voastră, ca vom lucra pentru binele orașului Bușteni, pentru reclădirea lui și vom apăra interesele tuturor cetățenilor.

Sunt convins că o administrare corectă, dreaptă și deschisă va schimba orașul nostru, dar avem în continuare nevoie de susținerea fiecăruia dintre voi, de cuvintele și încurajările voastre, pentru că o comunitate autentică este clădită pe participarea fiecărui membru.

Dumnezeu să binecuvânteze orașul nostru și să rămânem #uniti pentru construcția viitorului de care să fim mândri!”

Document *.pdf: Comunicare investire primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *