CONTURI pentru plati Taxe si Impozite Locale (persoane fizice si juridice) – Primaria Busteni

  |  9.849 afișări

Taxe Serviciu Urbanism pentru Persoane Juridice

taxe si impozite pj

Taxe si Impozite Locale pentru Persoane Fizice

taxe si impozite PF

PRIMĂRIA ORASULUI BUŞTENI
Bulevardul Libertatii nr. 91
Tel: +40/0244/322005; Fax: +40/0244/320752
E-mail: primabus@yahoo.com;
www.orasul-busteni.ro

24 Responses to CONTURI pentru plati Taxe si Impozite Locale (persoane fizice si juridice) – Primaria Busteni

 1. Buna ziua,

  Domnule primar, as dori sa stiu daca e posibila plata online a impozitelor locale (impozit pe teren, cladiri, auto, etc).

  Daca da, care este procedura? Daca nu, cand va fi posibila aceasta procedura avand in vedere ca legislatia in vigoare cere implementarea unei astfel de practici.

  Va multumesc.

 2. Vladut Ilie - str. Ciocarliei 36

  Buna ziua! Va rog sa-mi comunicati valoarea impozitului pe 2014 pentru casa si terenul de la adresa sus mentionata si daca pentru plata anticipata se mai acorda reducere. Eu locuiesc in Bucuresti si nu pot veni curand. Va multumesc.

 3. Buna ziua ,

  Va rog sa-mi comunicati valoarea impozitului pe 2014 pentru casa si terenul de la adresa str.MARASESTI NR.11 , si pentru cele 2 loturi de teren cumparate anul trecut aflate pe str. Marasesti nr 13 D si E deoarece doresc sa platesc impozitul anticipat de tot anul pana la data de 15 martie 2014.
  Eu locuiesc in Bucuresti , am o problema de sanatate si nu pot veni curand.
  Va multumesc

 4. Mehendinteanu irinel

  Buna ziua, doresc sa stiu cum se calculeaza taxa pt. apa si canalizare, respectiv cat este m.c. apa rece pt. anul 2014, si cum se calculeaza taxa pt. canalizare pt. anul 2014, fiindca la un consum asemanator, vecinii mei au platit jumatate din cat am platit eu. Va multumesc.

 5. Buna ziua,
  Va rog sa ma informati asupra impozitului pe care il datorez, pana in 2014 inclusiv si impozitul aferent anului 2015, pentru imobilul si terenul aferent situat in Poiana Tapului, str. Ciresilor, nr.8.
  Cu consideratie, Pienariu Anca, Sebes-Alba

 6. Va voi transmite o informare scrisa, privata, la email anckulina@yahoo.com .

  Cu stima,
  Marian Ilie, administrator public
  0722249162
  0726695262

 7. Raducanu Constantin

  Buna ziua,

  As dori sa stiu daca e posibila plata online a impozitelor locale (impozit pe teren, cladiri).

  Va multumesc.

 8. Suntem in curs de implementare a platii on-line prin intermediul platformei nationale ghiseu.ro.
  Nu depinde de administratia noastra sa grabim procedurile specifice acestei platforme. Noi suntem inscrisi in acest demers din anul 2012. Avem promisiunea ca in cursul lunii februarie 2015 vor fi posibile platile on-line.

  Cu stima,
  Marian Ilie, administrator public
  0722249162
  0726695262

 9. Buna seara,
  Am cumparat de curand un apartament in Busteni, noi locuind in Bucuresti. Ce acte trebuie sa prezint pentru schimbarea rolului fiscal pe numele meu. Multumesc frumos

 10. Radoiu cristina amalia

  Buna ziua, va rog sa imi comunicati pe e mail valoarea impozitului la terenul detinut in Busteni , str.Mihail Sadoveanu,15A pentru efectuarea platii online, deoarece nu locuiesc in zona imi este imposibila deplasarea . multumesc

 11. Buna ziua, va rog sa imi comunicati pe e mail valoarea impozitului pentru anul 2015, la terenul si casa de vacanta detinute in Zamora -- Busteni , str.Fagetului nr.3 Bis, pentru efectuarea platii prin cont bancar, deoarece nu locuiesc in zona si imi este imposibila deplasarea . Cu consideratie.

 12. Vladut Ilie Str. Ciocarliei 36 -Busteni. Va rog sa imi comunicati valoarea impozitului pe anul 2016 pentru casa si terenul de la adresa susmentionata. Apelez la bunavointa d-voastra, deoarece, sunt in Bucuresti si nu pot veni curand in Busteni, dar doresc sa-mi achit impozitul.Va multumesc!

 13. Savu Angelica si Savu Constantin, va rugam sa ne comunicati impozitul pe care il avem pe anul 2016 pentru Str, Codrului nr 10 si 8 din orasul Busteni. Mentionam ca vrem sa facem plata prin internet deoarece in timpul saptamanii nu putem ajunge in timp util la Busteni.
  Cu stima,
  Fam Savu

 14. camelia angelescu

  As dori sa stiu si eu valoarea impozituluipt a ptea efectua plata bancar pentru adresa Smardan nr 3 Poiana Tapului, Elena Dinu si Mariana Dinu.
  va multumesc anticipat

 15. Buna ziua,va rog sa-mi comunicati pe e-mail valoarea impozitului pe 2016 pentru proprietatea pe care o detin la adresa str.Zorilor nr.36-38 Busteni(casa+teren,fara sediu firma).Deasemeni va rog sa detaliati modul de calcul avand in vedere noul cod fiscal in care se specifica ca nu mai conteaza numarul de proprietati detinute.Va multumesc.

 16. Tache Andreea Zorelia

  Buna ziua! Va rog sa binevoiti a-mi comunica pe adresa de email valoarea impozitului aferent anului 2016 pentru cladirea si terenul detinute pe str. Costilei nr. 35G. Va multumesc!

 17. Petrescu Voichita

  Va rog sa-mi comunicati valoarea impozitului pe 2016 pentru proprietatea mea din Str.Fintinii nr.11. Multumesc.

 18. Alexandru Vochin

  Buna ziua,

  Imi puteti comunica va rog pe e-mail valoarea totala a datoriilor de plata (impozitul pe 2016 plus eventuale restante) pentru proprietatea pe care o detin la adresa Str.Erou Bucur Rasnoveanu, nr.3,Busteni. Va multumesc. De asemenea, imi puteti va rog transmite numarul de telefon al serviciului de taxe locale, pentru a-i putea apela pe dansii pe viitor pentru aflarea sumei de plata. Va multumesc foarte mult,

  Cu stima,

  Alexandru Vochin

 19. Stimate domnule Ilie,

  In primul rand, tin sa va multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat. Inseamna foarte mult. De asemenea, tin sa va felicit pentru serviciul excelent si modern pe care il oferiti celor ce au legatura cu Busteniul -- si am sa fac tot posibilul sa partajez aceasta informatie cu toate contactele mele din retelele sociale, etc. Sunt sincer impresionat sa vad ca se poate si asa in Romania, unde in general orice contact cu o autoritate a statului, chiar si una locala, nu este tocmai unul placut.

  Felicitari!

  Cu stima,

  Alexandru Vochin

 20. Serban Draghicescu

  Buna ziua,

  Imi puteti va rog comunica valoarea impozitului pe cladire pe care il datorez pentru proprietatea mea din Str. FANTINII, nr.42, Ap.5.

  Multumesc

 21. Mott Ioana Marina lucia

  Buna ziua, va rog sa imi comunicati suma totala de plata a impozitului pentru anul 2017 pentru terenul proprietatea mea din str. G.Cosbuc nr. 6 si pentru terenul din str. Horea, Closca si Crisan nr. 10 fosta str. Soarelui, proprietate in indiviziune.
  Multumesc.

 22. Georgescu Calin Mihai

  Buna ziua
  Va rog sa imi comunicati valoarea impozitelor ce trebuie achitate in 2017, pentru imobilul pe care il detin in B-dul Libertatii nr. 24, pentru plata online.
  Georgescu Calin Mihai cnp 1630516400101

 23. Va rog sa-mi comunicati valoarea impozitului pentru apartamentul din str.Telecabinei nr.52,Bl.10,parter,Ap.1,pe numele NEAGU RADU ANDREI si NEAGU VLAD CRISTIAN ,la adresa de e-mail inaneagu@gmail.com,pentru a putea achita pina pe 31 martie 2017
  Va multumesc,
  NEAGU VLAD
  21.03.2017

 24. BV MCCANN ERICKSON SRL

  Buna ziua,

  Am rugamintea sa imi comunicati daca pot sa depun on-line declaratia privind stabilirea taxei de reclama si publicitate in cazul contribuabililor persoane juridice. Daca da, care este adresa de e-mail la care pot trimite?

  Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *