Cupa orasului Busteni la fotbal in sala

  |  2.017 afișări

Reprezentanta Cartierului Zamora a fost desemnată campioana ediției a VIII-a a Cupei Orașului la Fotbal în Sală, care s-a desfășurat duminică la sala de sport din Bușteni. Zamora a învins echipa Valea Albă cu scorul de 5-4, obținut în urma loviturilor de departajare de la 7 metri.

Cupa orasului Busteni la fotbal in sala - I

Lovitura de începere a finalei mari a fost dată de fostul portar al echipei de fotbal Carpați Sinaia și singurul medaliat olimpic la sporturile de iarnă de la Grenoble (Franța), în 1968, Ion Panțuru.

În meciul pentru stabilirea locurilor 3-4, Griviței s-a impus cu scorul de 10-4 în fața echipei din Poiana Țapului, intrând astfel în posesia ultimului loc al podiumului. Clasament final: Zamora – locul I, Valea Albă – locul II, Griviței – locul III, Poiana Țapului – locul IV, Trestiei – locul V și Silva – locul VI.

Cupa orasului Busteni la fotbal in sala - II

În cadrul festivității de premiere, Emanoil Savin a acordat echipelor participante echipamente sportive, cupe, mingi, diplome, precum și premii în bani (3500 lei – locul I, 3000 lei – locul II, 2500 lei – locul III, 2000 lei – locul IV,1500 lei – locul V și 1000 lei locul VI). Trofeul pentru titlul de ”golgheterul ediției” a fost obținut de Viorel Berbec de la echipa Griviței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *