Delegație din China, la Bușteni

  |  1.632 afișări

O delegație din China, condusă de Ai Ping – Director Executiv, Preşedinte Executiv al Consiliului de Administraţie al Centrului de Studii pentru Lumea Contemporană , fost Ministru adjunct al Departamentului Internaţional al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, a efectuat duminică (25 mai 2014), o scurtă vizită de lucru, la Bușteni.

Delegație din China, la Bușteni

Oaspeții au fost întâmpinați la Cabana Gura Diham, conform obiceiului, cu pâine și sare, chiar de către edilul-șef al stațiunii Bușteni, Emanoil Savin, care le-a oferit cu acest prilej și câte un album de promovare a României.

Din delegaţie au mai făcut parte Zhao Lei, Membru al Consiliului de Administraţie al Centrului, Director general adjunct al Direcţiei Eurasia a Departamentului Internaţional al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez (DICCPCC), Zhu Xiaoshu, Cercetător, Şef de serviciu adjunct, DICCPCC, Wang Xinwei, Cercetător, Secretar II, DICCPCC, Jiang Feng, Secretar III, DICCPCC şi Gao Yanyang, Funcţionar, DICCPCC.

Pe parcursul vizitei, reprezentanții delegației, la invitația primarului Emanoil Savin, au vizitat principalele atracții turistice ale zonei.

Vizita a avut drept scop schimbul periodic de opinii cu privire la probleme de interes comun, iar partea chineză și-a exprimat dorinţa de a cunoaşte la faţa locului ultimele evoluţii politice din România, dar şi din zona Europei Centrale şi de Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *