Eveniment rar, eveniment unic la BUSTENI, vineri 25 iulie

  |  1.973 afișări

Timbru Crucea Caraiman

Cu ocazia evenimentelor complexe din 25 iulie 2014 Busteni, conferire a titlurilor de cetateni de onoare, (unor personalitati precum Sandra Izbasa, Horatiu Malaele, Irinel Popescu, Ioan Lascar), de inaugurare a unor obiective din cadrul proiectului „Busteni – o statiune renascuta”, meci demonstrativ de tenis Simona Halep-Ilie Nastase, concert Paula Seling-Marcel Pavel se va face si lansarea unei marci locale si nationale, din cadrul emisiunii de mărci poștale In Memoriam, Eroii Neamului, si anume imaginea unei construcții simbol a cinstirii eroismului ostașilor români, Crucea Eroilor Neamului, mai cunoscută sub numele de Crucea de pe Caraiman.

Pliant Timbru Crucea Caraiman - I

Cu aceasta ocazie angajatii postei din Busteni vor pune la dispozitie colectionarilor ilustrate cu imaginea monumentului si timbre cu aceeasi imagine, asa-numita „maximafilie”.

Pliant Timbru Crucea Caraiman - II

Norocosii prezenti la eveniment pot intra in posesia unei „maxime” semnata de personalitatile prezente la evenimentul din 25 iulie 2014 de la Busteni. Vezi comunicatul de presa Romfilatelia de AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *