Faza locala a Concursului National de Table a debutat in statiunea Busteni

  |  2.174 afișări

Dupa tragerea la sorti in urma careia s-au stabilit jocurile directe, concurentii au intrat in faza de antrenament care presupune acomodarea cu sistemul de joc.

Regulile sunt foarte stricte iar jucatorii trebuie sa aiba foarte mare grija la fiecare aruncare a zarurilor sau la mutarile pe care le fac. Cu toate acestea, concurentii spun ca s-au obisnuit si fiecare spera intr-un parcurs cat mai lung in aceasta competitie.

Organizatorii spun ca cei care au ratat startul dar doresc totusi sa se inscrie in competitie mai au foarte putin timp la dispozitie, mai exact pana luni, 10 noiembrie.

Etapele competitionale se vor desfasura in fiecare zi de marti si miercuri in intervalul orar 18.00 – 21.00 la Barul Condor din Poiana Tapului, conform graficului stabilit in urma tragerii la sorti.

Sistemul de joc a fost prezentat de campionul European Nicolae Draganuta si presupune 8 runde la 5 puncte pe partida, cu aruncarea zarurilor printr-un toboggan special, castigatorii fiind desemnati pe baza punctajului final si a criteriilor de departajare in caz de egalitate.

Etapa locala a concursului va lua sfarsit in data de 12 decembrie, urmand ca invingatorii sa participe la etapa finala care se va desfasura in premiera in statiunea Busteni. Aceasta va avea loc in perioada 18 – 21 decembrie si va pune fata in fata la tablele de joc concurentii calificati in celelalte etape locale din toate colturile tarii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *