Feerie de lumini la Bușteni

  |  1.863 afișări

Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins orașul Bușteni. Mii de beculețe s-au aprins în seara de Moș Nicolae, sub privirile entuziasmate a sute de copii și adulți. Și Moș Crăciun și-a făcut apariția în mulțime, ceva cam devreme ce-i drept, și a împărțit daruri micuților care au fost cuminți, ajutat fiind chiar de primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin și de câteva crăciunițe.

Feerie de lumini la Bușteni - I

Pentru prima dată în stațiunea de la poalele munților Bucegi a fost creat „orășelul lui Moș Crăciun”. Mii de leduri au dat viață figurinelor: oameni de zăpadă, sania moșului trasă de reni, îngerași și evident bradul înalt, toate i-au fascinat pe micuții veniți special să vadă orașul împodobit pentru sărbătorile de iarnă. Emanoil Savin, împreună cu nepotul său de numai un an Timothy, au apăsat butonul pentru a aprinde ghirlandele luminoase și figurinele care au împânzit parcul central.

Feerie de lumini la Bușteni - II

Seara s-a încheiat cu un spectacol în aer liber, oferit de Grupul de copii ”Mugur” din Câmpulung Muscel, iar cei care au înghețat de frig au primit vin fiert și ceai cald.

Feerie de lumini la Bușteni - III

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *