Ghiță Irinel – Nou primar la Bușteni

  |  4.418 afișări

Orașul-stațiune Bușteni are un nou primar. În urma alegerilor din 11 iunie, candidatul filialei PSD Bușteni, Ghiță Irinel, a castigat detasat postul ramas vacant in urma plecarii lui Emanoil Savin in functia de senator Romaniei.

In prezenta consilierilor locali, ai angajatilor primariei, reprezentantilor Prefecturii si Consiliului Judetean Prahova dar si a cetatenilor, noul primar a depus juramantul de onoare.

In sala a fost prezent si prefectul judetului Prahova, Mădălina Lupea, care a tinut sa-l felicite si sa-l incurajeze pe noul edil al orasului Busteni.
Vizibil emotionat, noul primar a adresat cateva cuvinte celor prezenti la ceremonie.

Ghiță Irinel, in varsta de 50 de ani, s-a nascut si crescut in Busteni, a absolvit Facultatea de Mecanica din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov si a fost director general al Centrului de Pregătire pentru Personalul din Industrie Bușteni. La alegerile din 11 iunie, a castigat cu 1770 de voturi, urmatorul clasat, reprezentatul ALDE, adunand numai 651 de voturi.

SURSA: http://www.vptv.ro

3 Responses to Ghiță Irinel – Nou primar la Bușteni

 1. Buna seara, domnul Primar!
  Ma numesc Vrinceanu Carmen,sunt fiica lui Constantin Vrinceanu, din strada Andrei Muresanu nr 7.
  Am inteles ca ati fost informat de catre fratele meu, ca tatalui meu in varsta de 82 de ani,i s-a pus poprire pe pensie de catre cei de la Compres,(cred ca asa se numeste firma candusa de Trifu)pentru ca nu a platit gunoiul,va intreb pentru parintii mei este o alta lege? Va anunt ca poprirea nu a fost oprita, dupa cum ati promis, si luna aceasta ii sunt opriti 450 lei.Vi se pare normal?
  Mie Nu!De ce trebuie sa ne milogim pe la usile primariei, pentru o ilegalitate?
  De ce d-na jurist nu a reusit sa stopeze aceasta poprire?De ce se fofileaza cand este intrebata daca a rezolvat ceva?Cand se va termina cu acest abuz?
  Va rog, sa-mi dati un raspuns sa stiu ce am de facut pe mai departe.
  O seara buna,CarmenVrinceanu

 2. Buna seara, domnule Primar! Ma numesc Miron Daniela si va sesizez urmatoarele aspecte: In spatele blocurilor de pe Aleea Silva de foarte multi ani, o parte din locatarii blocurilor mentionate si-au construit ilegal baraci din diferite materiale de constructii. Nu numai aspectul tiganesc il dau aceste constructii ridicate fara aprobare, insa haosul zilnic creat de unii locatari este foarte deranjant. Zilnic au cate ceva de facut in baraci, in jurul acestora si in curtile improvizate. Se taie cu flexul, se bate cu ciocanul, se striga, se fac uneori petreceri sau gratare in buza padurii, desi legea interzice acest aspect. Si toate aceste lucruri nerespectand programul de odihna al cetatenilor, dreptul la viata sanatoasa, odihna si cibfort. Nu exista captatoare de zgomot, de praf, nimic si asta pentru ca nu apartin unor firme autorizate. Afacerile personale sau interesul personal al multor indivizi care se considera proprietari pe terenul primariei sau in locuri publice, toate acestea se practica cu incapatanare pe nervii si disconfortul celorlalti locatari din zona. Va rog insistent sa luati masurile urgente ce se impun. Voi lua legatura cu Garda de Mediu si cu Autoritatea in Constructii Prahova pentru a se stopa aceste activitati ilicite. Va multumesc pentru implicare.

 3. Buna seara domnule primar,
  Imi pare rau ca 1 Decembrie 2018 se vede numai pe strada principala.
  Cand ati facut dvs. sau responsabiliii cu curatenia o plimbare de la Primarie la castelul Cantacuzino? trotuar neterminat, murdarie pe marginea drumului ( nu stiu daca este propeirtate privata sau nu ), drumul pietonal de pe pod in stare jalnica, gardul riginit si nevopsot de cca 2-3 ani , si multa murdarie.Stiu ca de vina sunt turistii si poate si localnicii, dar primaria trebuie sa aiba si un rol educativ.
  Drumul spre Castelul Cantacuzino plin de masini parcate, astfel ca turistii, pietonii trebuie tot timpul sa se ascunda sa nu fie loviti. Nici-un semn de preventie referitor la viteza masinilor. Acestea ar trebui sa circule cu max 20 km/ ora. oricunm ar fi mai mult decat am circulat noi in drumul spre Busteni de la Nistoresti.
  Pacat.
  Nu stiu cat este prevazut in buget pentru curatenie, dar ar trebui sa alocati. Sa instalati cosuri de gunoi, care sa fie si curatate. Poate aveti si in Busteni asisteati sociali, care v-ar putea ajuta cu curatenia.
  Referitor la parcare , cred ca ar trebui sa negociati cu castelul ( a carui vizitare nu este deloc ieftina) sa asigure parcare pentru masinile cu vizitatori. Asa cum orice asezamant trebuie sa aiba. Totusi Busteni este nu numai oras ci si statiune turistica.
  Cu stima ,
  Marieta Stoica
  0724.518.967

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *