Premii substanțiale oferite de Emanoil Savin la Halloween Fest Bușteni

  |  1.822 afișări

Surprize și distracție cât cuprinde la Centrul Cultural ”Aurel Stroe” din Bușteni, unde a avut loc petrecerea de Halloween, la care au participat câteva sute de elevi.

Serbarea a început cu un moment artistic, prezentat de trupa de dans Smiley Dance, urmat de un concurs de karaoke și unul de atelier creativ.

Cel mai așteptat moment al zilei a fost concursul ”Mumia”, la care s-au înscris șase echipe a câte trei concurenți. Echipa care a realizat mumia în cel mai scurt timp a fost răsplătită pe măsură de către Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni. Și cele mai interesante costume au fost apreciate și premiate de către juriu.

Petrecerea a continuat cu concursul de sculptat dovleci, în urma căruia copiii au primit premii pentru originalitate, creativitate și imaginație. Valoarea totală a premiilor oferite a fost de aproximativ 3500 de lei.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Bușteni, în parteneriat cu Asociația Centru de Activități Recreative și Educative ”Școala Altfel” și Club Rotary Valea Prahovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *