Iată cum a decurs Programul Naţional „Şcoala Altfel” în Buşteni

  |  1.197 afișări

Săptămâna trecută, în zilele 06-10 aprilie 2015, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni s-au desfăşurat o serie de activităţi în cadrul Programului Naţional „Şcoala Altfel” după cum urmează:

Miercuri, 08 aprilie 2015, ora 11.00 – audiţie muzicală pe tema „Dragostea în muzică” – moderator domnul prof. Marin Guşter. Domnul profesor a vorbit copiilor despre iubire ca sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru marii compozitori, exemplificând cu pasaje din creaţiile acestora. Au cântat, de asemena, un grup coral de elevi condus de domnul profesor, şi la pian şi chitară, copii de la cursurile de muzică instrumentală.

Audiţia a continuat cu un concert educativ pentru copii mari şi mici „Orice meserie este cu … cântec” susţinut de Ana şi Ciprian Heţea din Timişoara la pian şi alte instrumente surpriză. Audiţia a fost chiar o surpriză pentru copii, aceştia fiind antrenaţi în susţinerea concertului cântând la diferite”instrumente” surpriză : nicovală, baloane, tamburină, goarnă.

Joi, 09 aprilie 2015, a avut loc concursul de încondeiat ouă de Paşti – „Un ou frumos pentru Hristos”. Concursul, aflat la ediţia a X-a, a fost susţinut de către Primăria oraşului Buşteni cu numeroase premii şi diplome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *