În preajma Crăciunului, 14 familii din Bușteni vor primi case noi

  |  2.069 afișări

Joi, 19 decembrie 2013, 14 familii evacuate din casele retrocedate vechilor proprietari sau moștenitorilor acestora vor primi cheile de la noile locuințe.

ANL Busteni - I

Blocul de locuințe sociale este situat în strada Telecabinei, la nr. 33 și cuprinde 14 unități locative, construirea acestuia începând din anul 2010. Până în prezent, valoarea investiției este de 1.411.504,81 lei. Mai trebuie menționat faptul că încă un bloc de locuințe sociale, situat la aceeași adresă, va fi dat în folosință în perioada imediat următoare.

ANL Busteni - II

Cei care vor intra în posesia noilor locuințe vor beneficia de condițiile unui trai decent, asta datorită faptului că li s-au asigurat toate utilitățile – rețele exterioare de apă/canal, contor individual de energie electrică, dar și o microstație de epurare a apelor uzate.

Proiectul de construire de locuințe pentru tineri va continua cu un bloc ANL, cu 12 apartamente, în strada Nestor Ureche, valoarea estimată a investiției fiind de 3.500.000 de lei. Studiul de fezabilitate și proiectul tehnic au fost realizate în anul 2007, anul acesta fiind inclus pe Programul tineret – construcții de locuințe în regim de închiriere ANL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *