Incepe trofeul „Valea Prahovei” la mini-fotbal

  |  1.535 afișări

Duminică, la Buşteni, se dă startul celei de-a treia ediţii a competiţiei de minifotbal “Trofeul Valea Prahovei”. Este una dintre cele mai atractive şi îndrăgite întreceri sportive cu caracter tradiţional, găzduită de vestita staţiune montană Buşteni, competiţia de minifotbal dotată cu “Trofeul Valea Prahovei” ajungând la a treia ediţie.

totpal daily news
Întrecerea va reuni echipe din cele mai cunoscute oraşe de pe Valea Prahovei, iar meritul pentru organizarea şi desfăşurarea acestei întreceri fotbalistice aparţine edilului din oraşul de sub Crucea de pe Caraiman, Emanoil Savin (foto), cu sprijinul Consiliului local şi al Primăriei Buşteni, dar şi al unor importanţi sponsori.
“Trofeul Valea Prahovei” va aduce la start echipe din Buşteni, Sinaia, Câmpina, Breaza, Comarnic, Azuga, Predeal şi o invitată de onoare, tradiţională la turneele organizate aici – echipa din Fieni. La acest turneu, echipele vor fi împărţite în două grupe, iar fiecare joc va dura 30 minute. La final, vor fi premiate echipa câştigătoare, cel mai bun jucător al turneului, golgheterul competiţiei şi cea mai sportivă echipă.
Prin tragere la sorţi, echipele au fost împărţite în două grupe a câte patru, partidele disputându-se după sistemul “fiecare cu fiecare”, primele două clasate urmând sa evolueze în “play-off”. Vor fi acordate diplome, medalii, trofee, echipamente sportive, mingii şi premii în bani. La prima etapă, care se desfăşoară la sfârşitul acestei săptămâni, Lucian Bute şi Ionuţ Iftimoaie vor fi printre invitaţii turneului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *