Informatii utile

  |  7.307 afișări

Informatii utile:

Tarife S.C. TELEFERIC PRAHOVA S.A.

Skipass-uri 2013 – 2014

Combinate sezon – extrasezon 2013-2014

Tarife transport pe cablu – Sinaia, Busteni, Predeal, Kalinderu.

Starea vremii.

TELEFOANE UTILE.

One Response to Informatii utile

 1. Buna ziua,
  Numele meu este Paun Lidia si, in data de 20.10.2015 am depus la registratura Primariei Busteni o solicitare ( 11785/20.10.2015) de eliberare a unei adeverinte din care sa reiasa noua numerotare a strazii Telecabinei (fosta Industriilor) pe care eu detin un apartament.Mentionez ca am depus aceasta solicitare prin fiul meu Ambro Andi, pe baza unei procuri notariale.
  Functionara de la ghiseul registraturii m-a informat ca hartia urma sa poata fii ridicata dupa 2 saptamanai ( respectiv dupa data de 04.11.2015) In data de 12.11.2015 am venit sa-mi ridic aceasta adeverinta dar nu era gata!
  Am revenit in data de 09.12.2015( !!!!!) cand atitudinea functioanrilor a fost de-a dreptul revoltatoare. Atunci cand fiul meu a informat functionarele Primariei ca nu poate sa-si piarda timpul si banii facand 400 de km. pentru a ridica o adeverinta care prin delasarea celor responsabili nu este gata nici dupa aproape 2 luni de zile, a fost intampinat cu ostilitate si nesimtire, spunandu-i-se ca : „Asta este, nu e gata. Nu e problema mea!!!” „Ce vreti sa fac?””Reveniti altadata” Ce vreti de la mine, nu e treaba mea!!!”
  Pozitia de superioritate si lipsa de total respect a functionarelor Primariei pentru contribuabilul care solicita o simpla adeverinta denota o mare problema in cadrul Primariei orasului Busteni.
  Tinand cont de faptul ca acesti functionari au incalcat legea nr.233/2002, va solcit de urgenta masuri pentru rezolvarea acestei ilegalitati.
  In plus va solicit ca poate, in limita disponibilitatii doamnelor de la ghiseul registraturii si din biroul de urbanism sa oragnizati cateva ore de educare a bunului simt si a respectului pe care-l datoreaza celor care incerca sa-si solicite un drept perfect legal!!! Si din a caror contributii la buget isi primesc salariile. Nu suntem toti niste oameni mici pe care Domiile Lor sa-i poata calca in picioare pentru ca sunt functionari ai Primariei si de pixul si cheful lor depinzi tu, un umil si neimportant contribuabil!!!
  Rog de asemenea ca respectiva adeverinta sa-mi fie expediata cu confirmare de primire , pe adresa Paun Lidia, str. W.A.Mozart, nr 20 B, pentru ca varsta ( 83 de ani) si timpul nu-mi permit sa fiu iar bataia de joc a unor functionare arogante si lipsite de cel mai elementar bun simt !!!
  Cu stima
  Paun Lidia
  Ambro Andi
  0747.20.20.40.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *