La Buşteni s-a desfășurat cea de-a XII-a ediție a ”Zilei Cadrului Didactic”

  |  1.278 afișări

Luni, 9 martie 2015, la Buşteni s-a desfășurat cea de-a XII-a ediție a ”Zilei Cadrului Didactic”.

În cadrul acestei manifestări, devenită o adevărată tradiție, au fost sărbătoriți profesorii din localitate care s-au evidențiat prin rezultate remarcabile în pregătirea elevilor olimpici.

Ziua cadrului didactic din Bușteni - I

Festivitatea reprezintă continuitatea numeroaselor activități desfășurate de primărie în domeniul învățământului pe plan local. Aceasta a constituit un deosebit prilej pentru recompensarea a 34 de cadre didactice care își desfășoară activitatea în unitățile de învățământ din Buşteni.

La fel ca și în anii anteriori, într-un cadru festiv, dascălilor le-au fost oferite flori, diplome și, nu în ultimul rând, generoase premii în bani. Acestea s-au ridicat la o valoare totală de aproximativ 24.000 de lei.

Ziua cadrului didactic din Bușteni - II

Evenimentul, marcat de o atmosferă deosebit de caldă, a fost onorat de prezența unui număr de 120 de cadre didactice din localitate.

Au dat curs invitației la această deosebită manifestare din viața învățământului din Buşteni numeroși reprezentanți ai administrației locale, alături de care au mai fost prezenți și Cristina Petre – Inspector pentru educație permanentă din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Prahova, precum și deputatul George Ionescu, copreședinte PNL Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *