Manifestări dedicate Zilei Internaţionale a Copilului

  |  1.275 afișări

1 Iunie

⇒ În zilele de 27 şi 31 mai vor avea loc preselecţia şi faza zonală a concursului de muzică „Superstar” organizat de către VP-TV şi destinat copiilor şi adolescentilor, cu vârste intre 7 si 18. Ora de începere a concursului este 11.00 în fiecare din zile.

⇒ În zilele de 31 mai şi 01 iunie va avea loc un concurs de desene pe asfalt care se va desfăşura pe strada Fântânii de lângă Centrul Cultural „Aurel Stroe”, stradă care va fi închisă circulaţiei rutiere pe această perioadă. Concursul este organizat împreună cu Asociaţia „Scoala Altfel” care funcţionează în cadrul centrului cultural.

⇒ Pe data de 01 iunie la ora 10.00 spectacolul dedicat Zilei Internaţionale a Copilului susţinut de elevi ai şcolilor din Buşteni, şi copii de la cercurile aplicative ale Centrului Cultural „Aurel Stroe” şi Asociaţiei „Şcoala Altfel”, va inaugura Amfiteatrul din Parcul Central al oraşului.

La ora 12.00, Centrul Cultural „Aurel Stroe”, va găzdui recitalul de pian „Frumuseţe, Armonie, Copilărie” organizat împreună cu Centrul Cultural “Voci Îngereşti” din Bucureşti şi Colegiul Naţional de Muzică “George Enescu” – Bucureşti şi care va fi susţinut de copii şi tineri pianişti de la cele două instituţii organizatoare. Spectacolul va fi dedicat Zilei Internaţionale a Copilului.

Tot duminică 01 iunie, la ora 18.00, în cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni, va avea loc un recital extraordinar de pian la patru mâini cu mai vechea noastră cunoştinţă Denis Ivanov din Federaţia Rusă, care a mai concertat pe scena Centrului Cultural „Aurel Stroe” în cadrul Festivalului „George Enescu”. Denis Ivaniv va concerta împruină cu pianista de origine română naturalizată în Franţa Léa-Yoanna Adam. Artişti vor aborda un repertoriu cu lucrări din Fr. Chopin, S. Rachmaninoff,  C. Franck, M. Mussorggsky, A. Dvorak.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *