Miss European Tourism 2014, desemnată la Buşteni – O letoniancă a câştigat titlul

  |  1.734 afișări

Miss European Tourism 2014, desemnată la Buşteni - I

Miss European Tourism 2014” a fost desemnată vineri seară la Buşteni. 40 de concurente din mai multe ţări s-au întrecut la frumuseţe la concursul internaţional care a avut loc la Castelul Cantacuzino. Aspirantele la miss au defilat în costume naţionale specifice ţărilor din care provin, dar şi în alte ţinute.

Miss European Tourism 2014, desemnată la Buşteni - II

Blonde, brunete sau roşcate, dar mai ales tinere şi foarte sexy, cele 40 de participante la finala concursului “Miss European Tourism 2014” s-au străduit să-i convingă pe membrii juriului că sunt cele mai frumoase reprezentante ale ţărilor din care provin.

Miss European Tourism 2014, desemnată la Buşteni - III

În spectacol, concurentele au prezentat costumele naționale ale țărilor din care provin, diferite colectii de lenjerie intimă, dar și tinute elegante, de seară. Cea mai aşteptată a fost cu siguranţă proba în care fetele au defilat în lenjerie intimă. În ciuda celor zece grade Celsius, arătate de termometre, concurentele au încălzit atmosfera, iar spectatorii au uitat de frigul de afară.

Miss European Tourism 2014, desemnată la Buşteni - IV

Bătălia pentru titlu a fost foarte strânsă. Juriului i-a fost greu să aleagă dintre reprezentanta Letoniei şi cea a Ucrainei. Până la urmă, concurenta din Letonia, în vârstă de 21 de ani, a obţinut coroana de Miss Tourism Europe. Reprezentanta României a câştigat titlul de Miss Buşteni.

Miss European Tourism 2014, desemnată la Buşteni - V

În cea de-a doua zi (sâmbătă, 5 iulie 2014) finalistele Miss European Tourism 2014 au avut parte de o surpriză de proporții, pregătită special pentru ele de către edilul-șef al orașului Bușteni, Emanoil Savin. După ce au vizitat câteva obiective turistice din oraș, tinerele au fost invitate la Fun Park Kalinderu, unde s-au plimbat cu săniuțele, apoi au admirat împrejurimile din elicopter. Ziua s-a încheiat cu un barbeque party, organizat în apropierea parcului de distracții.

Miss European Tourism 2014, desemnată la Buşteni - VI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *