Momente de umor cu Grupul „Vouă” la Bușteni de „Ziua Cadrului Didactic 2013″

  |  2.267 afișări

44 de cadre didactice din Bușteni au fost recompensate joi, 7 martie 2013, la Hotelul Alexandros, unde s-a desfășurat cea de-a X-a ediție a „Zilei Cadrului Didactic.

BIP_6438 a

În deschiderea evenimentului și-a făcut apariția grupul de umor „VOUĂ”, care a întreținut atmosfera cu momente de umor și parodii muzicale.

Ca și în anii anteriori, profesorii au primit, în cadru festiv, diplome, flori, precum și premii în bani, în valoare totală de aproximativ 24.000 de lei. La rândul său, primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin, a primit din partea cadrelor didactice din localitate, o diplomă de excelență.

În cadrul primei ediții, în anul 2004, au fost recompensați 25 de dascăli, pentru 65 de premii obținute de elevi, iar anul acesta, la cea de-a X-a ediție, au fost premiate 44 de cadre didactice care s-au implicat în pregătirea elevilor olimpici, cu 393 de premii obținute la olimpiadele județene și naționale. În cele zece ediții au fost premiate 376 de cadre didactice pentru 1847 de elevi distinși la olimpiade.

BIP_6300

Prezent la aproape toate edițiile, invitatul de onoare, inspectorul școlar județean Nicolae Angelescu a ținut să evidențieze importanța manifestării: „Este o mare bucurie pentru mine să pot să fiu astăzi alături de dumneavoastră. Ceea ce s-a întâmplat acum zece ani este un lucru extrem de important, este un exemplu demn de urmat, care ar trebui să se întâmple și în multe alte localități.”

P1400850

Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, a menționat următoarele: „Ziua Cadrului Didactic a ajuns la cea de-a zecea ediție, o ediție jubiliară, emoționantă, care, prin suportul Consiliului local, s-a transformat într-o tradiție pentru Bușteni. Este extraordinar faptul că profesorii au crescut calitatea procesului educativ, obținând, de la an la an, tot mai multe premii la olimpiade județene.”

P1400853

Au fost prezenți la sărbătoarea dascălilor și viceprimarul orașului, dl. Nae Savel, administratorul public al Primăriei Bușteni, dl. Marian Ilie, precum și câțiva reprezentanți ai Consiliului local Bușteni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *