Primarul Buşteniul, Emanoil Savin, şi-a aniversat ziua de naştere prin sport!

  |  1.364 afișări

Meci de fotbal Old-Boys între Caraimanul Buşteni şi Carpaţi Sinaia

DSC_6296

Un sincer „La mulţi ani” pentru primarul orașului Bușteni care, duminică 6 septembrie a.c., şi-a aniversat ziua de naştere. A făcut-o într-un mod inedit, special, aşa cum de altfel ne-a obişnuit! A sărbătorit acest eveniment deosebit prin sport, dovedind în nenumărate rânduri că este un pasionat al activităţilor fizice nu numai pe terenul de sport, ci şi prin viaţa activă pe care o duce zi de zi.

Cu acest prilej, a fost organizat un meci de fotbal pe care-l putem clasifica „Old-Boys” între foştii jucători ai echipelor Caraimanul Buşteni și Carpați Sinaia, care şi-au demonstrat, la Buşteni, calităţile pe terenul de fotbal.

Din prima echipă au făcut parte Aldea, Vișan, Berbec, Totpal, Iosif, Teodorescu, Țoc, Machițescu, Ologu și Emanoil Savin. De partea cealaltă s-a aflat echipa sinăiană. Aici coechipieri au fost, printre alţii şi Dogaru, Tudor, Calciu, Floștoiu, Dumitrache, Marina, Ene, Apostol, fiind antrenaţi cu pricepere şi profesionalism de Gheorghe Dumitrașcu.

DSC_6309

Profesorul Petre Gavrilă, antrenor federal zonal, desemnat de către FRF pentru judeţul Prahova, a supervizat cele două echipe. Acestea au oferit suporterilor un spectacol de neuitat, care a fost aplaudat la scenă deschisă. Meciul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 5-5.

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre a fost cel care a încântat auditoriul cu un comentariu atât pertinent, cât şi efervescent, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată. Lovitura de începere a aparţinut faimosului maestru emerit al sportului, Ion Panţuru, o figură legendară pentru lumea sportului de pretutindeni, multiplu campion european, mondial şi olimpic la bob, invitat de onoare la acest eveniment.

Evenimentul s-a încheiat cu o petrecere, care le-a mers tuturor invitaţilor la suflet, ce a fost organizată într-o locaţie pitorească din această staţiune, fiind oferită în cinstea primarului Emanoil Savin, care a reuşit în toţi aceşti ani de susţinută activitate edilitară să aducă Buşteniul pe locul pe care-l merită în elita obiectivelor turistice din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *