Primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin – prezent la serbările dedicate sărbătorilor de iarnă

  |  1.812 afișări

Într-o atmosferă ca în poveşti, cu brăduţi împodobiţi, ghirlande și, bineînțeles, Moș Crăciun, preşcolarii de la Grădinița nr. 4 din cartierul Zamora, sub îndrumarea educatoarelor, au organizat marți, 17 decembrie 2013, serbarea dedicată sărbătorilor de iarnă.

Emanoil Savin - I

La fel ca și în anii precedenți, Moș Crăciun, ajutat de administrația orașului, a fost foarte darnic și a împărțit copiilor pachete cu foarte multe dulciuri.

Au fost prezenți la sărbătoarea micuților Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, precum și Ilie Marian, city-managerul orașului Bușteni.

Emanoil Savin - II

Peste 2000 de pachete cu dulciuri vor ajunge, în apropierea Crăciunului, la copiii din grădinițele aflate pe raza orașului, precum și la cei cu vârsta de până la 3 ani.

Nici Moș Nicolae nu a lipsit, astfel că micuții de la toate grădinițele din Bușteni au primit foarte multe jucării.

De asemenea, Primăria Bușteni a pregătit și 1000 de pachete cu alimente specifice sărbătorilor de iarnă pentru persoanele vârstnice din oraș, cu nevoi sociale deosebite. Valoarea totală a pachetelor oferite este de aproximativ 150.000 de lei.

One Response to Primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin – prezent la serbările dedicate sărbătorilor de iarnă

  1. felicitari primariei su D-nului primar,pentru grija de care da dovada fata de copii si nevoiasii orasului sunt copii care sau bucurat de darurile primite de sf Nicolae si de Mos Craciun, poate parinti lor nu au posibilitati materiale…..felicitari ,felicitari!

    jos palaria ptr organizarea orasului pentru sarbatori!….de mult asteptam sa vad orasul frumos!…..sunt mindra de ce am vazut!…..am postat si eu pe fb sa vada toata lumea sa ne viziteze…….va doresc sarbatori fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *