Recital de canto susţinut de „Ambasadorii Muzicii”

  |  1.669 afișări

Duminică, 27 octombrie 2013, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” Buşteni a avut loc un recital de canto susţinut de „Ambasadorii Muzicii, un grup de tineri interpreţi de la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipati” Bucureşti şi de la Universitatea „Spiru Haret” care, sub îndrumarea prof. Cristina Măgureanu şi conf.univ.dr. Georgeta Pinghiriac, au interpretat lucrări de largă popularitate, arii şi duete, din marii compozitori, fiind acompaniaţi la pian de prof. Andrei Racu.

Recital de canto susţinut de Ambasadorii Muzicii

Recitalul a fost organizat de Fundaţia „Remember Enescu” al cărui preşedinte este doamna prof. Mihaela Tomescu, care a şi făcut prezentarea recitalului.

Tinerii interpreţi Zsuzsana Luca Cerveni – clasa a IX-a, Andreea Victoria Nestor – clasa a IX-a, Mandra Florescu – clasa a XI-a, Ioana Popa – clasa a XI-a, Andreea Neti Stoica – clasa a X-a, Adiguzel Alper Samuel – clasa a X-a, Ana Maria Gheorghe – clasa a XII-a şi Constantin Trasca – anul III, prin talentul şi profesionalismul cu care au evoluat pe scenă, au făcut înca o dată dovada, dacă nai era cazul, că viitorul muzicii româneşti se află pe mâini bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *