Recital de Pian cu Daria Tudor

  |  1.519 afișări

Sâmbătă, 22 martie 2014, în cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni, a avut loc un Recital de Pian cu Daria Tudor, o tânără şi talentată pianistă care a început studiul pianului la vârsta de 4 ani cu Prof. Anca Florentina Borcea de la Liceul de Arte “Carmen Sylva” din Ploieşti.

Recital de Pian cu Daria Tudor

Din 2006 se mută la Colegiul Naţional de Arte “Dinu Lipatti” din Bucureşti, la clasa Prof.Dr. Adriana Bocăneanu. Încă din 2002 începe colaborarea cu Prof.Univ.Dr. Şerban-Dimitrie Soreanu de la  Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, colaborare care continuă şi în prezent. Daria îşi face debutul artistic în 2002, obţinând premiul I la Concursul Naţional “Paul Constantinescu”, iar activitatea concertistica o începe la numai 9 ani, alături de Orchestra de Cameră Radio şi de dirijorul Alexandru Ganea, în Studioul “Mihail Jora” al Radiodifuziunii Române. Folosim acest prilej pentru a rectifica informaţia eronată din comunicatul promoţional de săptămăna trecută, în care afirmam că Daria ar fi absolventă a Universităţii Naţionale de Muzică, masterandă în SUA, cu convingera că, evoluţia scenică a Dariei a atenuat în mare parte eroarea de informaţie.

Programul prezentat a fost generos cu lucrări celebre din Beethoven, Bach, Liszt şi Chopin iar în sală au fost prezenţi alături de publicul buştenean obişnuit, familia,  prieteni şi cunoscuţi ai Dariei din Bucureşti şi Ploieşti care au apreciat şi au aplaudat cu generozitate evoluţia artistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *