Scrisoare deschisa de multumire la adresa domnului primar Emanoil Savin

  |  6.497 afișări

Draga Domnule PRIMAR, Emanoil SAVIN….

Imi permit sa am o astfel de adresare,intrucat va scriu o scrisoare,ci nu o cerere tip cu titlul „Domnule Primar”….. Asadar, dragul nostru si iubit Primar…. am deosebita onoare sa va pot adresa multumirile noastre, in ceea ce priveste ajutorul financiar pe care ni l-ati acordat, fara macar sa clipiti cumva sau sa cereti alte explicatii, in ceea ce priveste SANATATEA unui copil…. Din pacate, acest copil este chiar copilul nostru RARES-STEFAN VISINESCU, care a avut nevoie de un sprijin financiar, in luna mai a acestui an, pentru o interventie chirurgicala, pe care a suportat-o… si din fericire, a fost un succes, la Chisinau-Moldova.

1958427_864748100224009_2813198017365992699_n

Vrem sa ne exprimam public MULTUMIREA, dar….nu prea gasim cuvinte potrivite pentru asta….
Suntem niste oameni de rand, cu credinta la D-zeu, care suferim poate de o mie de ori mai mult, decat copilul nostru, iar sufletul d-voastra prea mare, a inteles asta si, prin ajutorul acordat, am reusit sa obtinem si cea de-a treia operatie, foarte necesara….

Multumirile noastre sunt toate la superlativ ! Sunteti un OM MARE, din toate punctele de vedere… iar, OAMENI MARI, cum sunteti d-voastra, nu gasesti atat de usor! MULTUMESC CERULUI pentru ca mai exista astfel de OAMENI si MA ROG IN FIECARE ZI PENTRU SANATATEA DUMNEAVOASTRA!
Eu personal, sunt doar rezident al orasului BUSTENI, pentru ca in realitate sunt cetatean al orasului Sinaia, dar sincer, nu sunt tocmai convinsa, ca acest caz era atat de INTERESANT si pentru Domnul Primar al orasului in care locuiesc, cat a fost pentru d-voastra, in primul rand ca OM, apoi ca institutie ….
VA MULTUMIM DIN TOT SUFLETUL PENTRU TOT CEEA CE ATI FACUT DE-A LUNGUL ANILOR PENTRU COPILUL NOSTRU!!!
Aveti tot respectul si toata consideratia din partea noastra… a intregii familii si nu numai.”

RARES-STEFAN VISINESCU
Stefan VISINESCU
Iolanda-Cristina MANEA

1958427_864748100224009_2813198017365992699_n

One Response to Scrisoare deschisa de multumire la adresa domnului primar Emanoil Savin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *