Sebastian Newbold Coe este PREȘEDINTE F.I.A.

  |  1.264 afișări

Fostul mare atlet britanic, Sebastian Newbold Coe, a câștigat președinția Federației Internaționale de Atletism în urma alegerilor care au avut acum două zile la Beijing.

Acesta a ieșit învingător în fața unui alt mare sportiv, Serghei Bubka, iar printre susținătorii săi a fost și Federația Română de Atletism, reprezentată prin președintele Sandu Ion, care în urmă cu puțin timp a vizitat stațiunea Bușteni și Castelul Cantacuzino împreună cu marele sportiv.

Sebastian Newbold Coe - I

Vizita se pare că i-a purtat noroc lordului Coe care, încântat de frumusețea stațiunii, a promis că, dacă va câștiga președinția Federației Internaționale de Atletism, prima ședință a acestui for va fi organizată la Bușteni.

Sebastian Newbold Coe - II

Din delegația României care l-a susținut pe Sebastian Coe la Beijing a făcut parte, ca invitat special, și primarul stațiunii Bușteni, Emanoil Savin. Acesta intenționează ca, împreună cu Federația Română de Atletism și cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului să construiască la Bușteni cea mai modernă bază de pregătire sportivă pentru atletism și fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *