Simona Halep, DE DRAGOBETE, la Bușteni

  |  2.088 afișări

Simona Halep a fost primită, potrivit tradiției, cu pâine și sare și cu imense buchete de flori de către primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin, la sediul Primăriei Bușteni.

Simona Halep - I

Tenismena, situată în prezent pe locul 7 în clasamentul jucătoarelor profesioniste, a semnat contractul de dare în folosință gratuită a unui teren în suprafață de 500 mp, situat în strada Codrului, ce i-a fost atribuit în baza ”Regulamentului privind procedura de acordare a titlului de cetățean de onoare al orașului Bușteni” , Anexa la HCL nr. 98/23.11.2007. Au fost prezenți și viitorii ei vecini – Alina Dumitru și Ionuț Iftimoaie.

Simona a avut parte și de o surpriză de proporții, pregătită special pentru ea de Emanoil Savin, și anume două torturi uriașe, unul sub formă de rachetă de tenis și celălalt reprezentând trofeul câștigat în turneul de la Doha.

Simona Halep - II

Vizibil emoționată, Simona Halep a declarat: ”Sunt foarte impresionată de primirea pe care mi-a făcut-o domnul primar. Nu mă așteptam la așa ceva… Îi mulțumesc foarte mult pentru ziua aceasta deosebită. Am văzut astăzi și terenul, mi-am văzut și vecinii și cu siguranță îmi voi construi o casă aici, ca să fac parte din Bușteni. Îmi petrec Dragobetele la Bușteni, este o zi frumoasă pe care nu o voi uita niciodată”.

Simona Halep - III

La rândul său, Emanoil Savin a spus: ”Orașul Bușteni este campion la capitolul cetățeni de onoare, pentru că întotdeauna alegem performanța. Simona a cucerit inimile noastre, rezultatele ei ne-au făcut pe toți să ne simțim români adevărați, este o sportivă cu un viitor extraordinar.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *