Stelele Teatrului Bolshoi din Moscova concerteaza in premiera in Romania!

  |  1.456 afișări

In perioada 21-22 noiembrie 2014, patru din cele mai importante vedete ale celebrului Teatru Bolshoi din Moscova concerteaza in exclusivitate in Romania, in cadrul Castelului Cantacuzino din Busteni.

Mezosoprana Margarita Mamsirova, Soprana Elena Zelenskaya, soprana Lolitta Semenina si tenorul Roman Muravitsky sunt vedetele care vor sustine reprezentatii in fata publicului prezent. Invitata speciala este pianista Ilinca Dumitrescu. In cadrul evenimentului extraordinar, vedetele celebrului Teatru din Moscova vor fi acompaniate de catre renumitul pianist Valery Gerasimov.

Stelele Teatrului Bolshoi din Moscova concerteaza in premiera in Romania

Evenimentul “PRAHOVA CLASSIC NIGHTS” este un nou eveniment cultural pe Valea Prahovei, care va avea loc lunar, incepand cu sfarsitul lunii noiembrie 2014.

Evenimentul va avea loc in zilele de 21 si 22 noiembrie 2014, incepand cu ora 18.30. PRAHOVA CLASSIC NIGHTS este organizat de catre Filiala Zamora a Uniunii Restauratorilor de Monumente Istorice care are ca activitate principala restaurarea si punerea in valoare a Castelului Cantacuzino.

Unul din obiectivele acestei organizatii il reprezinta desfasurarea de activitati in scopul promovarii imaginii Romaniei pe plan international din punct de vedere istoric si cultural.

Deschiderea acestei stagiuni muzicale, are ca scop cresterea vizibilitatii nu numai a Castelului, dar si a Vaii Prahovei in lumea culturala nationala si internationala. Castelul Cantacuzino este considerat un important reper turistic in zona Valea Prahovei, anual atragand peste 60.000 de vizitatori.

Biletele pot fi achizitionate din incinta Canta Cuisine Restaurant/Castel Cantacuzino Busteni (la numarul de telefon 0735.15.13.18 – Ramona Florea) sau de pe www.bilete.ro / www.cantacuzinocastle.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *