Turneul național “In memoriam, Liviu Vasilică” aduce mari vedete pe scena din Bușteni

  |  1.161 afișări

Artiști de excepție ai muzicii românești, precum Paula Seling, Carmen Rădulescu și Florin Vasilică vor crea un spectacol de zile mari în amfiteatrul în aer liber din Bușteni, sâmbătă, 6 septembrie 2014, începând cu ora 13.00.

Turneul național “In memoriam, Liviu Vasilică” aduce mari vedete pe scena din Bușteni

La un deceniu de la trecerea în neființă a lui Liviu Vasilică, Grupul ”Teleormanul”, dar și tinere talente ca Denisa Trofin, Eusebiu Gafița și Maia Todi vor interpreta piese din repertoriul îndrăgitului artist.

Publicul prezent va asista la un duet inedit Paula Seling-Florin Vasilică, în memoria marelui interpret de muzică populară, Liviu Vasilică. Special pentru acest eveniment, artista și-a pregătit mai multe ținute tradiționale românești.

Evenimentul, inițiat de fiul marelui artist, Florin Vasilică, se bucură de întreaga susținere a primarului orașului Bușteni, Emanoil Savin.

Liviu Vasilică a fost artistul care a revoluționat muzica populară de la noi, ajungând la sufletul oricărui ascultător prin piese precum „Hai, hai cu trăsioara” sau „Mărine, la nunta ta”, care încă răsună la orice concert sau petrecere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *