Vacanțe gratuite pe litoral pentru elevii claselor a IX-a

  |  1.439 afișări

Seară plină de surprize pentru elevii Colegiului ”Ion Kalinderu” din Bușteni. Tradiționalul bal al bobocilor le-a adus, pe lângă o petrecere pe cinste, și o serie de surprize plăcute. Elevii s-au pregătit, la rândul lor, pentru a-și primi invitații – profesori și autorități locale.

Balul bobocilor in Bușteni - 01

Pentru a destinde atmosfera, elevii au pregătit trei scenete comice, iar seara a continuat cu un concurs de ”miss” și ”mister”, în care bobocii și-au etalat atât calitățile fizice, cât și cunoștințele de cultură generală.

Câștigătorii au primit din partea primarului Emanoil Savin vacanțe gratuite pe litoral pentru vara anului următor, iar doi dintre elevii cazați la căminul colegiului nu vor achita nicio taxă pe parcursul acestui an, iar în funcție de rezultate nici în anii viitori.

Seara a continuat cu o petrecere pe cinste, cu muzică, dans și preparate tradiționale românești, iar proaspeții boboci au fost foarte încântați de organizare.

Evenimentul s-a încheiat după sosirea tortului uriaș, în formă de carte, moment primit cu aplauze de către bobocii pe care îi așteaptă un an școlar plin de evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *