Zamora, campioana de anul acesta a Cupei Orașului Bușteni la fotbal în sală

  |  1.609 afișări

Sala de sport din cartierul Silva a fost gazda celei mai importante competiții a anului de la Bușteni, și anume Cupa orașului la fotbal, ediția a VII-a. Întrecerea s-a disputat între echipele Zamora, Griviței, Trestiei, ValeaAlbă, Silva și PoianaȚapului.

În deschiderea finalei, care s-a desfășurat vineri, 8 februarie 2013, s-a jucat meciul pentru ocuparea locurilor III și IV, între echipele Valea Albă și Griviței. Partida s-a încheiat cu scorul de 8-2 (5-1) în favoarea echipei Valea Albă, care în urma victoriei a ocupat ultimul loc pe podium.

Meciul din finală, comentatde Ilie Dobre, s-a disputat între echipele Zamora și Silva și s-a încheiat cu scorul de 5-1 (2-0). Pentru echipa Zamora a marcat 3 goluri Alexandros Savin, suplinindu-l în această partidă petatăl său, primarul Emanoil Savin, care a fost accidentat. Întrecerea a fost arbitrată de Răzvan Ioana și Dragoș Pantilie.

În cadrul unei frumoase ceremonii, au fost decernate premiile, constând în diplome, cupe, medalii, precum și sume de bani în valoare totală de aproximativ 14.000 lei.

Ogrezeanu Dragoș, jucător la echipa Silva, a fost desemnat golgheterul competiției, iar Rareș Alexe a primit din partea primarului EmanoilSavin diploma pentru cel mai tânăr și talentat jucător al acestei ediții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *