Încep Zilele Culturii la Busteni 2013, editia a VI-a

  |  1.813 afișări

Vineri, 9 august 2013,  se va da startul celei de-a VI-a ediții a „Zilelor Culturii la Bușteni”, eveniment care se va derula până pe 24 august. Un maraton cultural, ca şi în celelalte ediţii, cu spectacole în fiecare zi (uneori şi câte două spectacole pe zi) acoperind toate genurile artistice şi căutând să răspundă tuturor aşteptărilor publicului.

În cadrul evenimentului vor avea loc concerte de muzică clasică, cu nume de referinţă ale muzicii româneşti, recitaluri de jazz, blues, spectacole de teatru, de circ (magie şi iluzionism), spectacol folcloric.

Manifestările dedicate „Zilelor culturii” se vor încheia cu Festivalul Naţional de Muzică Pop pentru Copii şi Adolescenţi „BUȘTENI SUMMER HITS”, o replică montană la „San Remo Junior”.

Oficialitățile din Bușteni au înțeles că acest eveniment tradițional a devenit un adevărat magnet de atragere a turiștilor pe Valea Prahovei, aspect ce a condus la o bună cunoaștere a zonei, dar și la o punere în practică a conceptului de Bușteni – destinație turistică și culturală.

afis-general

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *