Ziua Mondiala a Zapezii – „World Snow Day 2013” – la Busteni

  |  2.402 afișări

Daca nu stiati cum sa va petreceti week-end-ul, va anuntam sarbatorirea unui eveniment mondial si pe partiile de schi din Romania. World Snow Day este organizat de Federatia Internationala de Schi si inseamna 349 de locatii din 39 de tari, dintre care 6 in Romania. Aici, pe parcursul intregii zile va veti putea bucura de evenimente speciale, lectii de schi si snowboard gratuite, echipament gratuit, teleschi gratuit si multe alte surprize, in functie de locatia selectata.

Partia Kalinderu, Busteni, Prahova – evenimente organizate de Scoala de Schi Progressive, unde puteti lua parte la lectii de schi gratuite pentru copii, dar si sa beneficiati de reduceri la inchirierea echipamentelor de schi, snowtubing, magic-carpet si carusel. Harta partii Busteni oferita de i-Tour Schi aici si mai multe detalii despre World Snow Day la Busteni aici.

Anul trecut ziua zapezii a fost pe 22 ianuarie si am povestit despre eveniment aici, insa anul acesta va avea loc pe 20 ianuarie 2013. Este o sarbatoare internationala, o zi potrivita pentru distractie in zapada la munte. In Romania, evenimentul snow day va fi organizat in urmatoarele locatii: Arena Platos (Paltinis), Azuga, Busteni (partia Kalinderu), Maramures (Cavnic), Predeal (partia Clabucet) si Vatra Dornei (partia Parc).

Ziua zapezii se va sarbatori prin lectii gratuite de schi sau snowboarding, concursuri pe zapada si multe alte surprize. De exemplu la Arena Platos se organizeaza o intrecere de schi pentru copii, la Azuga se inchiriaza echipament de schi si se invata gratuit iar cei mici pot participa si la un concurs de aruncat cu bulgari sau construit oameni de zapada. In Maramures au loc demonstratii de “freestyle skiing” si dupa eveniment se da o petrecere iar la Busteni se premiaza cele mai frumoase fotografii si filmulete cu zapada.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment dar si informatii referitoare la persoanele de contact pentru fiecare zona in parte consultand website-ul: world-snow-day.com.

One Response to Ziua Mondiala a Zapezii – „World Snow Day 2013” – la Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *